DaysOld Coffee - Zohi
https://www.zohi.com.tr/wp-content/uploads/2020/08/404-page-heading-image-min.jpg

DaysOld Coffee

DaysOld Coffee

‘Dünyaya 10 defa gelsem yine kimya mühendisi olurum çünkü kimya sonsuzdur. Asla tükenmez, her gün bir yenilikle gelir karşınıza ve kimyaya olan hayranlığınız her geçen gün artar. Ve ne mutlu bana ki kendi mesleğini yapabilme şansına sahip olmuş insanlardan biriyim. Ama evet, ben de bir plaza insanıydım.

Özel sektörde çalışan bir çok kadın gibi ben de doğum iznimin bitiminde sözleşmemin feshedilmesinin ardından iş hayatından bir süre uzak kaldım. İstanbul’u da terkedip İzmir‘e yerleştim. Kahvesiz yaşayamayanlar klübünün üyelerinden biri olarak da DaysOld Coffee’yi yarattım. Ne de olsa kahvenin de bir kimyası var..

Neden iyi ve taze filtre kahveyi sadece kafelerde içmek zorundayız veya bir ekipman ile demlemek zorundayız diye düşünürken, filtre kahvenin en pratik halini yaratma fikri ortaya çıktı. Kahve çekirdeklerinin seçilip kavrulmasına, öğütülüp paketlenmesine kadar aylarca süren bir çalışma yürüttük ve genel damak tadımıza uygun bir harman oluşturduk.

Biliyorum, siz de kahvesiz yaşayamayanlardansınız ve istediğimiz her an, her yerde kaliteli kahve içmek hakkımız. Öyleyse buyurun, başlayalım..”

  • Şehir:

    Narlıdere/İzmir

  • Sektör:

    Kahve